Fotbal intern

Burleanu mai pierde un posibil selecționer! Antrenorul negociază cu o echipă de top și e gata să părăsească România

După refuzul lui Gică Hagi, Răzvan Burleanu ar putea rata încă un posibil înlocuitor pentru Mirel Rădoi pe banca tehnică a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 23:43
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 23:46

Numele lui Adrian Mutu s-a aflat pe lista antrenorilor care ar putea prelua frâiele echipei naționale.

Se pare însă că „Briliantul” este pe cale să-i spună „pass” lui Burleanu. Acesta a confirmat că este în negocieri avansate cu un club din campionatul Ungariei.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Ungaria, care îl citează chiar pe directorul sportiv al clubului, ar fi vorba despre Kisvarda, ocupanta locului trei în capionatul maghiar.

„Da, este adevărat, dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu el. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipa în primele 3”, a susținut Adrian Mutu, potrivit Antena Sport.

Adrian Mutu este liber de contract după despărțirea de FCU Craiova, prima echipă de club pe care a pregătit-o în cariera sa de antrenor și pe a cărei bancă a rezistat doar 12 meciuri, reușind să câștige trei dintre acestea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!