BREAKING NEWS! Un patron de club a fost condamnat la 8 ani de inchisoare! Pentru ce a fost gasit vinovat
Miercuri 04 Aprilie 2018, 18:25

BREAKING NEWS! Un patron de club a fost condamnat la 8 ani de inchisoare! Pentru ce a fost gasit vinovat

Probleme mari cu legea pentru un patron de echipa din Romania!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Farid Khallaf, omul care o conduce din acest sezon pe Foresta din B, a fost gasit vinovat in dosarul in care era judecat. Impresarul francez a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Sentinta nu e definitiva si poate fi atacata cu apel. Khallaf a fost acuzat de procurorii DIICOT ca a format un grup infractional si ca a instigat la folosirea de acte nelegale la autoritatea vamala in forma continuata. Din pedeapsa, lui Khallaf i se vor reduce 14 luni de zile, cat a stat in arest la domiciliu. In acelasi dosar, mai exista 4 inculpati, scrie gazetasv.ro.

Farid Khallaf a preluat-o pe Foresta in septembrie 2017, alaturi de oamenii de afaceri moldoveni Ion Lozovan si Gheorghe Negura. Ultimii doi au achitat datoriile de 200 000 de euro pe care clubul le avea la ANAF, iar Khallaf s-a angajat sa gaseasca jucatori.

Intre timp, cei 3 afaceristi s-au certat, iar clubul a acumulat noi datorii.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"