Fotbal intern

Bourceanu trage un semnal de alarmă! Ce riscă Octavian Popescu 

Octavian Popescu e unul dintre preferații lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:17
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:43

Alex Bourceanu (36 de ani), fost mijlocaș la FCSB și la națională, a avut mereu curajul de a spune ce gândește. Voce puternică în vestiarul echipei lui Gigi Becali, gălățeanul care a mai jucat la Trabzonspor și Arsenal Tula atrage atenția asupra felului în care regula U21 și atitudinea unor patroni le poate influența cariera unor jucători de mare perspectivă. 

Bourceanu e de părere că dacă un fotbalist "necopt" evoluează meci de meci, există riscul ca el să se uzeze din tinerețe. În acest sens, fosul mijlocaș central dă exemplul lui Octavian Popescu, fotbalist pe care Becali încearcă să-l vândă pe o sumă mare de bani.y

Bourceanu, despre cum se "forțează" jucătorii tineri

”Asta s-a întâmplat cu Tavi Popescu. Şi se întâmplă cu alţi jucători si poate ar fi trebuit sa primească anumite zile de pauză, poate ar fi trebuit să nu meargă la naţională câteodată, poate ar trebui să urmărim şi cei mai mari antrenori din lume cum antrenează, cum cresc jucătorii, dăm exemplul lui Foden.

Cred că mai avem nevoie sa învăţăm unele lucruri despre această situaţie pe care o avem şi noi am intrat benevol introducând această regulă, mai ales cea cu doi juniori.

FCSB are puterea financiară de a cumpăra toţi jucătorii buni de pe piaţă, mai au o competiţie cu Craiova, cu Sepsi şi cu CFR, de aia echipele astea mari nu vor avea probleme la nivelul acestei reguli, pentru că au potenţial financiar”, a declarat Alex Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Popescu e cotat la 1,9 milioane euro

Octavian Popescu e cotat la 1,9 milioane de euro și mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024. În vârstă de 19 ani, fotbalistul de 1,80 m a strâns două selecții în naționala de tineret a României.

Gigi Becali l-a transferat de la Universitatea Craiova, unde juca la echipa a doua a formației lui Mihai Rotaru. Popescu a fost promovat la echipa a doua a oltenilor de Adrian Iencsi.

Modifică setările cookies