BOMBA! CSA Steaua, Dinamo si Academia Rapid, inscrise ILEGAL in liga a patra! Decizia Tribunalului
18 2017 18:30

BOMBA! CSA Steaua, Dinamo si Academia Rapid, inscrise ILEGAL in liga a patra! Decizia Tribunalului

Omul care a afiliat CSA Steaua, Academia Rapid si CS Dinamo in liga a patra nu are drept de semnatura, a decis Tribunalul!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Scandal urias in liga a patra, dupa o sentinta definitiva a Tribunalului Bucuresti. Acesta a decis ca presedintele AMFB nu are drept de semnatura si nu a avut in ultimii doi ani. El este cel care a afilat CSA Steaua, Academia Rapid, Dinamo sau Carmen in acest sezon. Orice decizie a lor este ilegala, a stabilit Tribunalul in urma unei reclamatii facute de Tudor Iacov de la Progresul. In mod normal, noile echipe Steaua, Dinamo si Rapid trebuiau sa fie inscrise in liga a cincea, insa AMFB a decis sa le primeasca in liga a patra pentru ca au terenuri bune, suporteri si nume cunoscute.

Decizia Instantei, potrivit SportB.ro

“Instanta are in vedere ca cererea de executare silita din data de 21.03.2016, in urma careia s-a constituit dosarul 693/2016 pe rolul Biroului Executorului Judecatoresc Guli Constantin, a fost formulata de catre numitul Baboia Claudiu Gabriel, persoana care nu avea calitatea de reprezentant legal al Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti.

Astfel, in Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor tinut de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, este inscris ca reprezentant al asociatiei numitul Vasile Avram, presedinte al Consiliului Director, in componenta caruia intra si numitii Mihaela Bratu, Marian Rusu, Ioan Bega, Florescu Mihai, Alexandru Crisan si Toma Ion (f.167).

Mai mult decât atât, contractul de cesiune de creanta din data de 07.10.2016, având ca obiect transmiterea dreptului de creanta cu privire la suma de 2210 lei, a fost incheiat cu petentul Sultanoiu stefanita, de catre Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti printr-o alta persoana, Marian Luminare, care de asemenea nu avea calitatea de reprezentant legal al acesteia.

In ceea ce priveste Hotararea nr.2 din data de 15.12.2016, intocmita de catre Comitetul Executiv al cedentei, referitoare la ratificarea contractului de cesiune anterior mentionat, instanta retine ca nu produce efecte juridice in sensul art.1311 Cod civil, câta vreme este semnata de numitul Marian Luminare, care nu este membru al Consiliului Director al asociatiei, potrivit mentiunilor efectuate in Registrul special tinut la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti.

Prin urmare, instanta retine ca atât cererea de executare silita din data de 21.03,2016, cât si contractul de cesiune de creanta din data de 07.10.2016 nu sunt acte juridice ale Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti, câta vreme, potrivit art.24 alin.1 lit.b din OG nr.26/2000, numai Consiliul Director are dreptul de a incheia astfel de acte in numele si pe seama asociatiei.

Totodata, instanta retine ca prin inscrisurile depuse in cauza, petenta nu a facut dovada starii de insolvabilitate a intimatei, motiv care sa justifice dizolvarea acesteia in conditiile art.56 alin.1 lit.d OG 26/2000.”

 55 comentarii
 • 23 2017
  catalin pariez pe orice ca doar ACADEMIA RAPID va fi sanctionata , de csa mapn nu se va atinge nimeni ca doar spiritul ceausescu inca are forta din pacate.....dar daca se va intampla o asemenea minune (va repet este o utopie sa crezi ca cineva are curaj sa maraie impotriva sistemului ,,de trista amintire") ma intreb care va fi atitudinea celor de la trustul media pro (a se citi slugi soioase , pupincuristi de cea mai joasa speta , etc adica lipovan , ioana si din pacate foarte multi altii....)...
 • 20 2017
  bklcip Sper că o sa o excludă din campionat pe aceasta clona a Stelei din liga a 4 a ....
 • 20 2017
  Fzr Rapid Forever!...
 • 19 2017
  Geo Si pe astia de la trustul PRO sper sa va amendeze CNA ul pentru folosirea repetata a numelui Steaua cand faceti referire la fcfsfcsbcdsd.Cei de la digi sunt putin mai simtiti dar voi.......
 • 19 2017
  Geo Ha ha ha ce ma bucur ca va cheama fcsfcsfcsbbbbb :))))))))))...
 • 19 2017
  Nyeeeeeez Redstar, nu crezi ca esti cam prost?!...
 • 19 2017
  Crapu Bai frate dar multi tembeli pe aici. Hahahahaja...
 • 19 2017
  Fcsb =Steaua Suuucccccaaaaa talpane....
 • 19 2017
  Fane.d Redstar. Instanta a hotarat sa s.u.g.e.t.i pl in liga a 5. Hahaha...
 • 23 2017
  ave primul vrea Geo:):):)...
 • 19 2017
  Antimitieni&securisti. Exact Redstar, doar niste slugi pot sa sustina niste parveniti precum oprea si dâncu, niste extremisti antiromani caee vor sa distruga prin orice mijloace unil dintre cele mai nari simboluri nationale, cel mai mare brand de tara.. FC Steaua Bucuresti....
vezi mai multe comentarii
Cod Portocaliu de ninsoare și viscol în sudul țării, inclusiv București. HARTA zonelor afectate
BRAT