Liga I Curtea Suprema de Justitie de la Geneva Rapid TAS Fotbal intern

Anunt BOMBA din Giulesti! Liga 1 se poate da din nou peste cap: "A venit timpul ca cineva sa plateasca!" Ce decizie au luat actionarii Rapidului:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Noiembrie 2013, 16:44
Data actualizarii: Marti 12 Noiembrie 2013, 16:47

Retrogradata in liga secunda dupa 3 etape disputate din acest sezon, Rapidul continua cursa pentru promovare, echipa antrenata de Viorel Moldovan aflandu-se la 2 puncte de liderul ACS Berceni.

Cu toate acestea, giulestenii ar putea reveni in prima liga fara sa mai fie nevoie de promovare, sefii clubului anuntand ca au depus o contestatie la Curtea Suprema de Justitie de la Geneva, care va rejudeca dosarul si decizia luata de TAS.

Daca tribunalul de la Geneva va anula decizia luata de TAS, Rapidul va trebui sa fie reprimita in prima liga si sa primeasca despagubiri consistente.

"Rapid a fost timp de 20 de ani cobaiul Federatiei si al Ligii, fiind printre cele mai lovite echipe din Romania. Acum a venit timpul ca cei care conduc fotbalul romanesc sa plateasca pentru neregulile pe care le-au facut", a spus Adrian Zanfir pentru cotidianul Prosport.

Giulestenii au primit motivarea deciziei TAS in urma cu 3 saptamani, iar perioada in care pot face recurs este de 30 de zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!