Barcelona Bundesliga Ligue 1 Primera Division Campionate externe

BARCELONA - lider detasat in TOP 5! Clasamentul in care La Liga bate orice alt campionat! Vezi la ce capitol sta Barca cel mai bine:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Noiembrie 2013, 15:51
Data actualizarii: Marti 12 Noiembrie 2013, 15:51

Barcelona reuseste sa se mentina lider detasat in clasamentul de promovare a jucatorilor de la Academia clubului, intre echipele din cele mai tari 5 campionate din Europa.

De la inceputul sezonului, La Liga, a reusit sa aiba cei mai multi tineri jucatori promovati de la academiile cluburilor si astfel are cele mai mari sanse de succes in toate competitiile europene.

Media aparitiilor tinerilor jucatori in Primera Division este de 2,31, pe cand in Franta, Ligue 1, a reusit doar o medie de 2,16.

Urmatoarea pozitie in clasament este ocupata de Bundesliga cu o medie de 1,94, in fata celor din Serie A, care au o medie de doar 0,88. Ultimii clasati sunt cei din Premier League cu o medie de 0,83 de aparitii.

In acest clasament este vorba despre jucatorii care au jucat in ultimii trei ani, intre 15-21 ani, pentru academia clubului la care au aparut in acest sezon si care au ajuns sa joace la prima echipa.

Barcelona conduce detasat cel mai bun campionat in lansarea tinerilor jucatori pe prima scena a fotbalului mare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!