VIDEO EXCLUSIV Alexandru Bourceanu a aruncat bomba în direct: „Ce interesant ar fi un anunț al lui Tătărușanu că revine la națională!” 

Alexandru Bourceanu a vorbit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, despre posibilitatea ca Ciprian Tătărușanu să revină la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 10:45
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 11:25

Ciprian Tătărușanu (36 ani) a fost titular în runda a treia din grupele UEFA Champions League, în meciul Chelsea - AC Milan 3-0. Din păcate pentr român, acesta a încasat trei goluri, iar echipa sa a coborât pe locul 3, într-o grupă cu RB Salzburg, Chelsea și Dinamo Zagreb. 

Alexandru Bourceanu îl vede pe Ciprian Tătărușanu valabil pentru echipa națională

Văzând evoluția bună a lui Tătărușanu, Alexandru Bourceanu (37 ani) a lansat o nouă teorie care i-ar da bătăi de cap lui Edi Iordănescu (44 ani). Fostul închizător este de părere că o revenire a portarului la echipa națională ar face FRF-ul să-și regândească strategia. 

„Ce ar fi interesat, în goana noastră de a schimba echipa națională și de a o întineri, un anunț al lui Ciprian Tătărușanu că se întoarce la echipa națională. Oare ce s-ar întâmpla? Cu siguranță ar fi primit, dar oare ce facem cu momentul 0? Era mai mult o anecdotă. 

Ciprian a apărut bine cu Chelsea, a un jucător important și în construcția celor de la AC Milan, joacă foarte bine cu piciorul. Avem această concepție cum că echipa are un prim 11, 6 rezerve și s-a terminat lotul. Asta era acum 40-50 ani, acum loturile au 25-26 de jucători. Echipele mari joacă dn 3 în 3 zile bine pentru că au și un lot numeros și valoros. Nu poți juca din 3 în 3 zile cu aceeași 11 jucători. E imposibil”, a declarat Alexandru Bourceanu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Alexandru Bourceanu ar fi vrut să-și încheie cariera ca Ciprian Tătărușanu

Fostul căpitan al FCSB-ului susține că mulți și-ar dori să fie în locul fostului său coechipier și a oferit exemplul personal pentru a întări afirmația făcută. 

„Pentru cei care au spus că nu e un lucru extraordinar, pe toți îi rog să se gândească cum ar fi ca ei să fie rezerve la AC Milan, de 7 ori câștigătoare Champions League. Depinde de durata lui de viață ca sportiv, concurenț  e foarte mare. AC Milan e una dintre cele mai mari echipe din lume și asta îi permite să aducă cei mai buni jucători din lume. Făcând o paralelă, să îți închei cariera ca rezervă la AC Milan sau titular la nu știu ce echipă de Liga 2, cum mi-am încheiat-o eu, ar fi o mare diferență. Aș da totul la o parte pentru a fi în postura lui”, a precizat Alexandru Bourceanu. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri, de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies