VIDEO EXCLUSIV "Ai făcut o glumă și ăla își căuta dinții prin autocar?". Laurențiu Reghecampf a vorbit despre 'gluma' dintre Latovlevici și Szukala

Laurentiu Reghecampf Iasmin Latovlevici Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 18:48

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) este unul dintre experții PRO TV de la EURO 2024. Tehnicianul se află în premieră în postura de analist TV. Liber de contract din aprilie, după despărțirea de Al Tai, dublul campion cu FCSB se declară optimist în privința șanselor României de la EURO 2024.

"Sigur că avem șanse să ieșim din grupă. Începe o nouă etapă din viața jucătorilor. Urmăresc și eu ce se întâmplă pe lângă echipa națională, văd că toți sunt optimiști, sunt încrezători. Și noi suntem lângă ei și sperăm să ajungă cât mai departe", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Dezvăluiri, în premieră, La Măruță

Invitat la emisiunea La Măruță, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat: 'Care dintre fotbaliștii pe care i-ai antrenat făcea glume proaste?', iar tehnicianul a răspuns, fără ezitare, Iasmin Latovlevici, oferind și un exemplu.

"Eram la Sibiu, aveam meci, după care trebuia să plecăm în Polonia, să jucăm în preliminarii Champions League. În autocar, când ne duceam la antrenament, l-a lovit cumva pe Sukala și i-a scos dinții din față. Ei se împingeau, o glumă... Și Szukala a zis 'Eu nu mai merg la meci. Cum să merg fără dinți?'.

Am vorbit cu băieții din staff să găsim un dentist. Și m-am dus duminică cu el de mână, la dentist, să-i pună dinții. L-am întrebat pe Lato de ce a făcut asta și mi-a zis: 'Am făcut o glumă, Mister!'. 'Ai făcut o glumă și ăla își căuta dinții prin autocar?'", a povestit Laurențiu Reghecampf. 


Laurențiu Reghecampf a fost invitat La Măruță (19/06/2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!