EXCLUSIV Nota pe care Laurențiu Reghecampf i-a dat-o României pentru prestația din meciul cu Ucraina: ”Vorbesc serios!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 11:07
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 11:07

România a obținut o victorie istorică, scor 3-0, în fața Ucrainei în grupele EURO 2024.

Laurențiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă la adresa tricolorilor, dar și la adresa staff-ului tehnic al echipei naționale și suporterilor.

Laurențiu Reghecampf: ”Toată echipa merită nota 10!”

Tehnicianul consideră că cel mai important lucru care a dus la triumful tricolorilor de la Munchen a fost atmosfera foarte bună din sânul echipei naționale, care s-a putut observa și în meciul cu Ucraina.

Le dau nota 10, vorbesc serios, inclusiv celor de pe bancă și celor din staff, pentru că este foarte importantă și atmosfera și mesajul care vine de pe bancă.

Te uiți în fiecare moment, la fiecare fază, toată lumea a sărit de pe bancă, toată lumea a fost aproape de teren, a fost aproape de jucători, iar lucrul ăsta contează foarte mult, să nu ai o atmosferă cu jucători supărați, care nu joacă, nemulțumiți.

Din punctul meu de vedere, toată echipa merită nota zece pentru jocul pe care l-a prestat, în special banca și spectatorii care au făcut o atmosferă incredibilă”, a spus Laurențiu Reghecampf la emisiunea Studio EURO 2024 de la PRO TV.

VIDEO Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0

 

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!