Adrian Mititelu Florin Costea Universitatea Craiova Fotbal intern

Ai 200 de milioane de euro! Pe cine ofertezi prima data? :) Adrian Mititelu si-a facut planul pentru "Barcelona fotbalului romanesc" si anunta: "Voi lua tot ce-i mai bun in Romania"

Adrian Mititelu a castigat in prima instanta procesul intentat Federatiei si fostilor conducatori ai fotbalului romanesc: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Judecatorii au stabilit ca omul de afaceri ar trebui sa primeasca aproximativ 220 de milioane de euro drept despagubiri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 11:39
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 11:50

Pentru moment, Mititelu nu va primi niciun ban, insa asta nu-l impiedica sa isi faca planuri de viitor.

Mititelu, care va trebui sa castige impotriva FRF si LPF, precum si a lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir si la recurs, dupa ce acestia din urma au facut apel la decizia initiala, e gandeste cum ar putea cheltui banii in fotbal.

Adrian Mititelu spune ca vrea sa faca o "Barcelona a fotbalului romanesc" si sa reinfiinteze Universitatea Craiova incepand cu 2017. 

Primul jucator pe care vrea sa-l ia la Universitatea Craiova este Florin Costea (31 de ani), fotbalist care joaca acum la CSM Ramnicu Valcea si care a inscris 5 goluri in 2 meciuri.

"Ce voi face la primul meci nu s-a vazut niciodata in Romania, vom fi ca Barcelona, voi lua cei mai buni 30 de jucatori din tara. Am deja trei persoane care cauta jucatori. Cand Costae va vedea ce contract ii ofer, nu va mai vrea sa plece nici in strainatate. Ca Florin Costea, un jucator la Craiova se naste o data la 30 de ani. Ma simt vinovat ca am fost fixist, altfel Costea juca la o echipa mare din Europa. Costea a fost insemnat de mic, la prima atingere a balonului la Craiova a dat gol", a spus Mititelu la RadioSport1.

Mititelu i-a mai transmis lui Costea: "Florine, sa nu pleci la vreo echipa din Liga I la iarna, pentru ca esti primul transfer pe care il voi face la echipa Universitatii".

Modifică setările cookies