Adrian Mutu are oferta pe masă! La ce echipă poate ajunge "Briliantul"

Adrian Mutu Al Qadisiyah Rapid Fotbal intern Adrian Mutu / Sursă Foto - Instagram
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 16:50
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 16:52

După despărțirea sa de CFR Cluj, de la începutul lunii aprilie, Adrian Mutu se află în centrul atenției, fiind dorit de mai multe cluburi.

Cu toate că s-a vehiculat o posibilă revenire la Rapid, se pare că antrenorul român are deja o ofertă serioasă din străinătate, conform Fanatik.

"Briliantul" poate antrena o echipă din Arabia

Adrian Mutu a primit o ofertă din partea formației Al Qadisiya din Arabia Saudită, o echipă care se pregătește să promoveze în prima ligă la finalul sezonului curent. 

  • Adrian Mutu / Foto - Getty Images

Clubul, care are în prezent un lot evaluat la peste 16 milioane de euro, își dorește să aducă un antrenor din Europa pentru a conduce echipa în noua etapă.

Cu toate acestea, Adrian Mutu nu lasă jos ștacheta în privința pretențiilor legate de ani. Potrivit informațiilor, el solicită un salariu anual de 1.500.000 de dolari pentru a prelua conducerea băncii tehnice a echipei. Cu toate că saudiții au făcut o ofertă mai mică, rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere.

Mutu, înapoi la Rapid?

În ciuda acestei oferte atractive, Mutu a menționat că a rămas în contact cu patronul Rapidului, Dan Șucu. Cu toate acestea, în acest moment, nu pare să fie o prioritate pentru el să se întoarcă în România. Cu șapte meciuri rămase și o lună de relaxare în plan, Mutu se concentrează pe opțiunile sale viitoare.

„Cu domnul Şucu am mai vorbit, dar în ultimele 3 săptămâni n-am mai vorbit. Mă gândeam că este supărat şi are alte lucruri pe cap. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nu mă gândesc la nimic.

În momentul ăsta nu mă gândesc la Rapid. Nu mă gândesc pentru că am nevoie de altceva. Vreau să mă relaxez, mai sunt şapte meciuri, încă o lună de zile. Nu ar fi inteligent din partea unui club să schimbe antrenorul.

Şi să aducă acum pe altul. Nu ştiu cine ar accepta. Este posibil să îţi iei şapte înfrângeri la rând. Eşti dat afară înainte să înceapă noul sezon”, a declarat antrenorul, conform sursei citate.

VIDEO | Adrian Mutu, conferință scurtă de presă, după Corvinul - CFR Cluj 4-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!