Dovada ca razboiul CSA - FCSB ar putea sa se incheie! Doua legende ale clubului au ajuns la pace: "Face parte din marea familie a Stelei, doar ca este mai obraznic!"

Adrian Bumbescu a declarat la PRO X cum va fi inaugurata noua arena din Ghencea si a vorbit si despre conflictul dintre el si Duckadam.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 13:01
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 16:17

Fostul fundas al Stelei a spus ca vor sa inaugureze stadionul cu un amical intre echipa Stelei din 1986 si echipa Barcelonei. Intrebat daca il va invita pe eroul de la Sevilla la meci, acesta a raspuns ca nu are vreo problema cu el, doar ca este putin cam "obraznic".

"Il invitam, cu mare placere la meciurile noastre. Face parte din marea familei a Stelei, doar ca este mai obraznic pe la televizor. Ataca CSA, asta nu imi place mie la el. Asta nu am inteles. De cand s-a infiintat loveste in echipa si asta nu imi place mie la el. Noi ne respectam si pana se inaugureaza stadionul ne vom impaca", a declarat fostul jucator roman.

Bumbescu este sigur ca FCSB nu va juca pe noul stadion din Ghencea.

"E problema lor. Una e sa vorbesti si alta e sa mergi acolo. Eu nu cred ca vor juca acolo. Cei care sunt aici nu sunt de acord. Stadionul va purta numele "Steaua 86"", a declarat Adrian Bumbescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies