Adresa primita astazi de FRF de la FIFA, in cazul depunctarii Rapidului! Ce se intampla cu formatia giulesteana, care a promovat pe plan sportiv

Rapid FIFA FRF liga a doua Liga II Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2016, 17:02
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2016, 17:14

Citeste si - Ovidiu Burca, fostul presedinte al Rapidului, nu crede ca Rapidul poate sa scape de depunctare

Ovidiu Burca, fostul presedinte al Rapidului, le-a dat in aceasta dimineata o veste proasta fanilor giulesteni, care nu mai departe de ieri au sarbatorit promovarea echipei in prima liga. Burca, plecat de la club dupa un conflict cu actionarul Valerii Moraru, a spus la Ora Exacta in Sport ca "este putin probabil ca Rapidul sa poata scapa de depunctare" si ca "nu intelege de ce FRF amana decizia".

La doar cateva ore distanta, juristul Federatiei Romane de Fotbal a facut insa un anunt deosebit de important.

Potrivit acestuia, FRF a primit o adresa speciala de la FIFA, in care este anuntata ca Rhema Obed, jucatorul care a dat in judecata Rapidul, are termen pana pe 25 mai (n.r inca doua zile) pentru a anunta ca a stins litigiul cu echipa giulesteana.

"FRF nu risca nicio sanctiune in prezent. Momentan asteptam comunicarile de la FIFA, organizatie care ne va informa dupa verificarile documentelor incheiate intre jucator si club daca mai este necesara vreo depunctare", a spus juristul FRF, citat de Digisport.

Daca Rapid si Rhema Obed vor rezolva toate probelele pana pe 25 mai, echipa giulesteana va scapa cel mai probabil de depunctare. Clubul alb-visiniu a platit deja datoriile catre fotbalist, dar ramane ca cele doua parti sa trimita toata documentatia la FIFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!