Rapid AFC Rapid CSM CFR Bucuresti SSC Rapid Baneasa Fotbal intern

AFC Rapid 5-0 Rapid Baneasa. Tot astazi ia startul si Rapidul Clubului Sportiv! Suporterii au stat la coada pana la pauza meciului la Giulesti

Doua echipe Rapid, trei daca o includem si pe SSC Rapid Baneasa, formatie infiintata insa de cativa suporteri dinamovisti, iau astazi startul in Liga a 5-a!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 12:07
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 14:46

UPDATE | AFC Rapid a castigat cu 5-0 meciul cu SSC Rapid Baneasa, disputat pe stadionul Giulesti.


AFC Rapid Bucuresti si CSM CFR Bucuresti, precum si SSC Rapid Baneasa joaca astazi in Liga a 5-a. Doua dintre ele se intalnesc intr-un meci direct.

De la aceasta ora, AFC Rapid, echipa inscrisa oficial de Horia Manoliu, fost director de marketing al SC Rapid, intalneste SSC Rapid Baneasa, o formatie infiintata de cativa suporteri dinamovisti si finantata de un fast food din nordul capitalei.

AFC Rapid beneficiaza de serviciile juniorilor generatiei '98, fotbalistii fiind antrenati de Mihai Iosif (principal) si Silvian Dobre (secund).

In tribunele stadionului Giulesti se afla circa 150 de suporteri, insa inca pe atati au ramas in fata arenei, din cauza faptului ca numarul de bilete tiparite nu a fost indeajuns de mare.

De cealalta parte, CSM CFR Bucuresti este echipa infiintata cu sprijinul Clubului Sportiv Rapid si este antrenata de Vasile Caciureac, fost fotbalist al Rapidului si sotul presedintei CS-ului, Vali Ionescu-Caciureac.

CSM CFR Bucuresti va evolua astazi impotriva lui Milanneto pe terenul Electroaparataj, din complexul National Arena.

Atat AFC Rapid, cat si CSM CFR Bucuresti vor juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Giulesti.

La meciul AFC Rapid - Rapid Baneasa, cativa suporteri au afisat un banner cu mesajul: "Asta nu e Rapidul".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!