Strangem 1 milion de LIKE-uri pentru Hagi! Ziua in care toata Romania se imbraca in "10" si striga "I LOVE YOU HAGI"

De ziua "Regelui", strangem 1 milion de like-uri pentru Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 12:36
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 12:37

Peste 500 de meciuri, peste 350 de goluri, 137 de selectii la nationala si 35 de goluri marcate, nopti albe pentru fanii din Romania si momente de neuitat in care Hagi a umplut stadioane de zeci de mii de locuri.

Hagi a scos zeci de mii de oameni in strada, a facut milioane de romani fericiti si implineste joi 50 de ani. De ziua REGELUI fotbalului din Romania, toata tara striga "I LOVE YOU HAGI" si incearca sa-l ajute sa stranga 1 milion de like-uri!

CLICK AICI SI AJUTA SA STRANGEM 1 MILION DE LIKE-URI PENTRU HAGI

Ziua "Regelui" e la Sport.ro

Joi, 5 februarie, marele Gheorghe Hagi implineste 50 de ani. WWW.SPORT.RO si Stirileprotv.ro prezinta un reportaj exclusiv de la Academia Hagi, cea mai tare Academie de fotbal din S-E Europei. De aici a plecat Ianis, pustiul minune al lui Hagi, de care se leaga toate visele noastre legate de nationala. Aici ii avem pe copiii care promit fotbal ca afara, fotbal de calitate. Fotbal ca pe vremea lui Hagi!
 
Citeste un articol multimedia – primul reportaj de 24 de ore alaturi de diamantele lui Hagi, de dimineata de cand se trezesc pana a doua zi dimineata.

Bonus: Marele Figo, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii, castigator al Balonului de Aur si, in prezent, candidat la presedintia FIFA, ii transmite un mesaj video exclusiv lui Hagi, pe care l-a avut coleg la Barcelona. Vezi mesajul joi in articolul multimedia “HAGI FOOTBALL FACTORY”. Pe TV, ziua de joi este una speciala la Sport.ro. Materiale si interviuri speciale cu si despre marele Gica Hagi, la aniversarea celor 50 de ani. La multi ani, Rege!

CLICK AICI SI AJUTA SA STRANGEM 1 MILION DE LIKE-URI PENTRU HAGI

Modifică setările cookies