Zlatan Ibrahimovic AC Milan Donald Trump LA Galaxy Fotbal extern

Zlatan Ibrahimovic nu-l iartă nici pe fostul președinte al SUA: „Trump va trebui să mă despăgubească!” Ce l-a deranjat pe superstar

Zlatan Ibrahimovic a scos la iveală în cartea autobiografică un eveniment neștiut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 15:30
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 15:40

Cu toate că a împlinit 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic încă se mai bate cu AC Milan pentru titlu în Serie A. Iar gruparea de pe San Siro dorește să-i prelungescă angajamentul starului suedez și pentru sezonul 2022-2023. 

Chiar dacă este încă în activitate, Ibrahimovic și-a lansat deja cartea autobiografică, intitulată „Adrenalina. Ce n-am spus deja”. Acolo, atacantul amintește un episod din perioada când evolua în MLS, pentru LA Galaxy, atunci când și-a cumpărat un apartament în New York, la Trump Soho.

Însă, după ce Donald Trump (75 ani) a fost ales președintele Statelor Unite ale Americii, locuința din complexul deținut de omul de afaceri i-a produs numai pierderi lui Zlatan Ibrahimovic. 

Ibrahimovic: „Nimeni nu a mai vrut să locuiască acolo”

„Aveam un apartament în New York, la Trump SoHo din Manhattan, un hotel de lux cu apartamente, un centru spa și servicii premium. Absolut grozav. Cât nu am fost acolo, l-am închiriat. A mers minunat și a fost o afacere super. Apoi Donald Trump a devenit președinte al Statelor Unite și Trump SoHo s-a golit.

Nimeni nu a mai vrut să locuiască acolo. A trebuit să-mi vând apartamentul pentru că nimeni nu a mai vrut să-l închirieze. Jumătate din banii investiți s-au pierdut. Trump va trebui să mă despăgubească pentru asta mai devreme sau mai târziu”, a povestit Zlatan Ibrahimovic, în cartea sa, potrivit Bild.

În acest sezon, vârful de atac s-a confruntat cu accidentările, dar, cu toate acestea, a prins 18 meciuri pentru AC Milan, în care a marcat 8 goluri și a oferit 2 pase decisive. 

Modifică setările cookies