Yaya Toure a comis-o! A fost exclus de la un celebru eveniment caritabil dupa ce s-a oferit sa aduca 19 PROSTITUATE pentru colegii sai!

Yaya Toure a comis-o! A fost exclus de la un celebru eveniment caritabil dupa ce s-a oferit sa aduca 19 PROSTITUATE pentru colegii sai!

Fostul star de la Barcelona si Manchester City este in centrul unui scandal sexual.

Ajuns la 37 de ani, Yaya Toure urma sa participe la Soccer Aid, un meci caritabil organizat in fiecare an de UNICEF.

Fostul star de la Barcelona si Manchester City a fost exclus din cadrul evenimentului dupa ce s-a laudat ca le va aduce colegilor din echipa 19 prostituate de 5 stele, anunta The Sun.

Mai mult, fostul mijlocas le-a trimis si videoclipuri de prezentare ale damelor de companie pe un grup de WhatsApp. 

Colegii sai nu au fost asa de receptivi la ideea ivorianului si acesta l-au reclamat la organizatorii evenimentului caritabil. Acestia au decis imediat sa il excluda pe Yaya Toure din cadrul evenimentului.

Ulterior, Yaya Toure, casatorit si tata a trei copii, a sters mesajele si si-a cerut scuze.

"Exista un grup de WhatsApp pentru echipa sa si toata lumea vorbea in el. Fara a fi solicitat, Yaya a postat un video cu o femeie goala intr-o baie. A actionat intr-un mod obscen si a fost extrem de inadecvat. A continuat spunand ca ar putea face ca 19 femei precum cea din videoclip sa vina la hotel si sa-i satisfaca pe cei care vor urma sa joace meciul caritabil. A fost absolut rusinos si a provocat o cantitate uriasa de suferinta pentru unii oameni care au primit mesajele. Soccer Aid este un joc caritabil care strange bani pentru copii", a reactionat o persoana din interior pentru The Sun.

Din grup faceau parte si Patrice Evra, fosta vedeta a lui Manchester United, dar si jucatoarele de fotbal feminin Julie Fleeting, Lianne Sanderson si Chelcee Grimes. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România. Clasamentul celor mai afectate județe din țară
BRAT