Ronaldo a plecat mai devreme din cantonamentul Portugaliei! Manchester, următoarea destinație

Ronaldo a plecat din cantonamentul Portugaliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 18:04

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a reușit o ”dublă” în finalul meciului dintre Portugalia și Irlanda și a adus victoria pentru lusitani, scor 2-1.

Ronaldo și-a scos tricoul după a doua reușită a sa, din minutul 90+6, și a fost avertizat cu cartonașul galben de centralul partidei. Din acest motiv, lusitanul va rata următorul meci oficial al naționalei țării sale, cu Azerbaijan.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator pentru o echipă națională

 

Din acest motiv, Ronaldo a părăsit încă de pe acum cantonamentul Portugaliei și va zbura spre Anglia, pentru a se pregăti alături de Manchester United, noua sa echipă. Cristiano ar putea debuta pentru United chiar pe Old Trafford pe 11 septembrie, când ”diavolii” o vor întâlni pe Newcastle.

După ”dubla” împotriva Irlandei, Ronaldo a devenit cel mai bun marcat din istorie pentru o echipă națională, cu 111 reușite, depășindu-l pe Ali Daei, care are 109 reușite.

"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important”, a spus Ronaldo, în primul interviu acordat după întoarcerea la United.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies