Vestea primită de Ianis Hagi despre viitorul său înainte de debutul la EURO 2024! Rangers îl vinde pe o sumă modică

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 08:56
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 08:56

Ianis Hagi se pregătește pentru debutul României la EURO 2024, competiție transmisă în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO. România va debuta împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie, de la 16:00.

Între timp, internaționalul român a primit o veste proastă din Scoția. Fostul atacant scoțian Frank McAvennie a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers.

Un expert din Scoția anunță că Ianis Hagi va pleca de la Rangers

Fostul jucător de la West Ham, Aston Villa sau Celtic consideră că internaționalul român nu va mai continua alături de echipa de pe Ibrox Park și crede că oficialii lui Rangers sunt dispuși să accepte și o ofertă de doar două milioane de lire sterline, adică aproximativ  2,4 milioane de euro.

În 2020, Rangers îl transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk pentru 3,5 milioane de euro. Chiar dacă devenise un jucător important la gruparea scoțiană, accidentarea suferită de internaționalul român la începutul anului 2022, care l-a ținut departe de teren mai bine de un an, i-a făcut pe scoțieni să nu se mai bazeze pe Ianis Hagi.

La începutul sezonului trecut, Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves, unde nu a reușit să se impună.

Este dificil! Când vorbești despre fotbaliști precum Hagi sau Lammers, este dificil să le stabilești un preț. Bineînțeles, Rangers vrea să obțină o sumă cât mai mare și mă aștept ca Ianis să plece.

Nu îmi amintesc pentru ce sumă l-au transferat, dar dacă vor obține 2-3 sau chiar 4 milioane de lire sterline, vor fi mulțumiți.

Nu pare că Ianis Hagi mai are un viitor la Rangers, așa că orice sumă ar câștiga în urma unui transfer, vor căuta să o reinvestească în transferuri. Pare că vor încerca să se întărească în zona extremelor”, a spus Frank McAvennie, conform Football Insider 247.

Ce a declarat Ianis Hagi: "Le-am spus agenților înainte să merg la națională ce îmi doresc"

Aflat în cantonamentul naționalei României, înainte de plecarea spre Germania, Ianis Hagi a dezvăluit discuțiile purtate cu impresarii săi în ultima perioadă.

"Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei", a declarat Ianis Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!