Verdictul PESIMIST in cazul lui Nesu: "Nu putem spera la o recuperare totala"

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Iunie 2011, 10:03
Verdictul PESIMIST in cazul lui Nesu: "Nu putem spera la o recuperare totala"

A trecut aproape o luna de la accidentarea lui Nesu iar vestile sunt triste. Fundasul lui Utrecht nu a dat niciun semn de insanatosire iar medicul echipei afirma: “Nu se stie inca daca Nesu se va recupera total”

Nesu va fi externat si va incepe un program de recuperare, despre care medicul lui Utrecht nu poate da foarte multe detalii.
“In fiecare zi progreseaza putin, se imbunatateste starea lui. Si asta e imbucurator. Ramane insa intrebarea cat de departe va merge cu recuperarea. Nu mai poate fi vorba de paralizie completa, care era cel mai negru scenariu, dar, oricat de mult mi-as dori, nu putem spera inca la o recuperare totala”, a spus Van Hellemondt.

“In perioada urmatoare, Mihai va fi mutat intr-o clinica specializata unde va incepe sa faca exercitii specifice de recuperare pentru partile corpului care poate sa si le miste. Doctorul spune ca Mihai este foarte optimist si ca abia asteapta sa inceapa”, a mai declarat medicul lui Utrecht pentru ProSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT