Un presedinte jucator. Detaliul pe care putini il stiu despre noul conducator al Frantei: a fost fotbalist. Pe ce post juca

La 39 de ani, Emmanuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte al Frantei. Acesta a castigat turul al doilea al alegerilor prezidentiale ieri, invingand-o pe Marine Le Pen, candidata a Frontului National (Mai multe detalii pe www.stirileprotv.ro)

Emmanuel Macron (39 de ani) a devenit cel mai tanar presedinte al Frantei, fiind ales ieri in functie. Candidat independent, acesta a castigat alegerile cu peste 66% din voturi.

Acum presedinte al uneia dintre cele mai mari puteri europene, Macron a fost in tinerete si fotbalist! Iar apogeul carierei sale a fost atins atunci cand acesta a evoluat pentru echipa Universitatii ENA (École nationale d'administration).

In sezonul 2006/2007, pe cand Macron avea 29 de ani, acesta a fost inregistrat la Federatia Franceza ca fiind jucator al l'ENA. Echipa Universitatii Ecole nationale d'administration evolua intr-o liga regionala din care faceau parte si alte echipe pariziene.

Potrivit jurnalistilor francezi, Macron a jucat in tinerete pe postul de fundas stanga.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies