Un internațional olandez cu 50 de selecții a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor!

Quincy Promes Olanda tentativa de omor Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 08:10
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 08:17

Atacantul lui Spartak Moscova, Quincy Promes, este dat în judecată în Olanda pentru „tentativă de omor” a unui văr anul trecut, a informat joi presa olandeză.

"Procurorul din Amsterdam a decis să trimită în judecată un tânăr de 29 de ani din Amsterdam (...) pentru tentativă de omor şi agresiune gravă”, a anunţat Parchetul din Amsterdam într-un comunicat, fără a da un nume. Data audierii nu a fost încă stabilită, potrivit news.ro.

Potrivit procuraturii, "victima, văr cu suspectul, a fost rănită grav la genunchi” în timpul unei lupte între cei doi bărbaţi la sfârşitul lunii iulie 2020, în timpul unei reuniuni de familie în oraşul Abcoude, de lângă Amsterdam.

  • 50 de selecții și 7 goluri are Promes în naționala Olandei
  • 29 de ani e vârsta lui Promes
  • 14 milioane de dolari valorează Promes

Potrivit presei olandeze, suspectul este Quincy Promes, care a fost arestat în decembrie 2020 pentru agresiune cu armă albă. În declaraţia sa, procuratura arată că suspectul a fost eliberat la două zile după arestare, după ce a fost audiat din ordinul procurorului.

La momentul arestării sale, avocatul jucătorului a negat acuzaţiile. "Promes neagă în mod oficial acuzaţia. El nu se afla la faţa locului la momentul înjunghierii”, a declarat Me Manon Aalmoes la Agenţia Olandeză ANP, înainte de a preciza că jucătorul "cooperează pe deplin la anchetă”.

Internaţionalul olandez născut în Amsterdam juca pentru Ajax la momentul acela. S-a întors la începutul acestui an la Spartak Moscova, unde jucase deja patru sezoane din 2014 până în 2018. El a făcut parte din echipa olandeză la Euro în iunie anul trecut, dar de atunci nu a mai îmbrăcat tricoul selecţionatei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!