Andreas Ivan STUTTGART Fotbal extern Andreas Ivan

EXCLUSIV Un fotbalist român a fost coleg la juniori cu Kimmich și Gnabry, vedetele lui Bayern: ”Joshua era cel mai talentat”

Andreas Ivan (26 de ani) evoluează acum în al patrulea eșalon din Germania. Aproape toată cariera sa se leagă de fotbalul german.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 15:40
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 22:47

S-a format la VfB Stuttgart, alături de Joshua Kimmich și Serge Gnabry, cu care a jucat ani de zile la juniori.

Andreas Ivan, coleg la juniori cu starurile de la Bayern Munchen

„La Joshua se vedea deja de mic că avea să ajungă sus de tot, era de departe cel mai talentat din grupa noastră de la Stuttgart. Cu Serge mă și asemănam ca stil de joc, chiar și acum evoluăm ambii ca extremă. Am avut o echipă frumoasă cât timp am stat cu toții acolo.

Sincer, cu Kimmich am fost doar coleg de echipă. Ne-am revăzut apoi ca adversari când eu eram la Karlsruhe, apoi din nou în 3. Liga. Eu jucam la Stuttgarter Kickers, el la Leipzig. Sigur că ne salutăm și schimbăm câteva vorbe atunci când ne vedem”, a spus Andreas Ivan, într-un interviu pentru www.sport.ro.

Sezonul 2018-2019 a fost singurul în care Andreas Ivan a stat departe de Germania. Acesta a evoluat în MLS, la New York Red Bulls. S-a întors apoi în ligile inferioare germane, la VfR Aalen, SG Sonnenhof Großaspach, iar acum evoluează pentru Rot Weiss Ahlen.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!