Fotbal extern

Un arbitru a scos cuțitul din buzunar după ce jucătorii i-au reproșat o decizie! Poliția l-a arestat după meci

Moment halucinant la un meci din Spania. Un arbitru în vârstă de 24 de ani a fost arestat după ce i-a amenințat și i-a lovit pe jucători în timpul partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 15:11
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 15:11

Totul s-a întâmplat în orașul Jerez de la Frontera, din Andaluzia. Arbitrul a fost delegat la un meci amical de tineret, dar totul a degenerat pe parcurs. Poliția l-a arestat între timp pe central pentru comportamentul său, scrie Mundo Deportivo.

Arbitrul i-a lovit pe jucători și i-a amenințat cu un cuțit

În repriza secundă, jucătorii i-au reproșat arbitrului una dintre deciziile sale. Extrem de nervos, arbitrul în vârstă de 24 de ani a lovit cu pumnul în piept un jucător mai vocal. Ulterior i-a tras și o palmă, spre uimirea celor prezenți la meci. După doar câteva secunde, arbitrul a scos un cuțit din buzunar și l-a amenințat pe junior. 

Martorii spun că jucători de la ambele echipe au intervenit pentru a calma spiritele. Unii spectatori au sărit gardul și au pătruns pe teren, pentru a da piept cu arbitrul. 

Centralul s-a speriat când a văzut că spectatorii vin spre el, astfel că a luat-o la fugă. A reușit să ajungă la mașină și a părăsit stadionul înainte de sosirea polițiștilor. Cu toate acestea, el a fost arestat la scurt timp după incident. 

Arbitrul incriminat se află acum în arestul din Jerez de la Frontera. Jucătorul lovit a obținut un certificat medico-legal și părinții acestuia au depus o plângere împotriva centralului.

Polișiștii au deschis un dosar penal în urma celor petrecute, iar arbitrul își așteaptă acum pedeapsa. Centralul riscă acum să ajungă în spatele gratiilor, după ce l-a lovit pe jucătorul minor și l-a amenințat cu un cuțit. Numeroși martori au dat declarații în acest caz.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!