ULUITOR! Franta poate pierde calificarea dupa 0-0 cu Luxemburg. Situatie exploziva dupa "bomba" de aseara!
Luni 04 Septembrie 2017, 10:03

ULUITOR! Franta poate pierde calificarea dupa 0-0 cu Luxemburg. Situatie exploziva dupa "bomba" de aseara!

Franta poate face o surpriza in grupa de calificare.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Franta a facut cea mai mare surpriza din ultimii ani, remizand acasa, 0-0 cu Luxemburg. Rezultatul este cu atat mai socant cu cat, cu doar 4 zile inainte, Franta batuse Olanda cu 4-0!

"Este o dezamagire totala in vestiar. Nu ne asteptam la un asemenea rezultat. Sigur, si ei s-au aparat in 30 de metri tot meciul si au jucat la 0-0, chiar daca puteau da gol pe final, insa e vina noastra. Nu am avut noroc dar nici nu am fost prea eficienti in fata portii.", a spus Griezmann dupa meci.

Acesta considera ca ecuatia calificarii s-a complicat acum. Franta are 1 punct peste Suedia, cu 2 etape inainte de final. "Depinde numai de noi, e mai complicat acum. Sper sa ajungem direct la Mondial, dar nu mai este deloc usor acum", a spus atacantul lui Atletico.

Franta mai are de jucat cu in Bulgaria si acasa cu Belarus, iar Suedia acasa cu Luxemburg si in Olanda.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT