Veste BOMBA: o nationala, eliminata de la Mondial! Italienii, in extaz: "Mergem noi!"

Veste BOMBA: o nationala, eliminata de la Mondial! Italienii, in extaz: "Mergem noi!"

FIFA ar putea exclude o nationala de la CM 2018.

"Italia ar putea merge la Mondial!", scriu italienii de la Corriere dello Sport, dupa ce presa din Peru a admis astazi ca nationala lor ar putea fi exclusa de FIFA de la Mondial.

Motivul? Guvernul peruvian vrea sa treaca federatia de fotbal in subordinea ministerului, lucru interzis cu strictete de forul mondial. FIFA insista ca politicul sa nu se amestece deloc in treburile fotbalului.

"Daca Peru va fi eliminata, Italia ar putea fi chemata in locul ei. Si o sa ii multumim deputatului Paloma Noceda, cel care vrea ca federatia peruviana sa treaca in subordinea guvernului.", scriu jurnalistii italieni.

Implicarea Italiei in aceasta poveste se datoreaza doar entuziasmului jurnalistilor italieni, pentru ca in ultima situatie asemanatoare, la Euro 1992, cand Iugoslavia nu a putut participa din cauza razboiului, la turneul final a fost chemata a doua echipa din grupa preliminara a Iugoslaviei, adica Danemarca.

Pe aceasta logica, daca Peru va fi eliminata, la Mondial ar putea fi invitata Noua Zeelanda, echipa care a pierdut barajul in dubla cu Peru.

Sau, de ce nu, chiar Romania :)

Ce nationala ar trebui invitata la Mondial daca Peru va fi exclusa? :) (7268 voturi)
 
Siria
12.16%
884 voturi
 
Irlanda de Nord
443 voturi
 
Italia
29.44%
2140 voturi
 
Noua Zeelanda
19.95%
1450 voturi
 
Romania
32.35%
2351 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies