Marti 10 Aprilie 2018, 13:17

ULTIMA ORA | FIFA vrea sa interzica imprumuturile de jucatori! Motivele care stau in spatele deciziei: Mbappe, dat exemplu


	ULTIMA ORA | FIFA vrea sa interzica imprumuturile de jucatori! Motivele care stau in spatele deciziei: Mbappe, dat exemplu

FIFA vrea sa interzica imprumutului de jucatori intre cluburi.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

FIFA analizeaza posibilitatea interzicerii imprumutului de jucatori intre cluburi, informeaza FranceFootball. Varianta este discutata de sefii forului mondial de mai multe luni.

FIFA considera ca anumite cluburi folosesc aceasta modalitatea pentru a face profit si pentru a dribla regula fair-play-ului financiar, iar imprumutul jucatorilor a devenit doar o strategie de bussines.

Cel mai bun exemplu in acest caz ar fi cel al lui Kylian Mbappe. Cum PSG platise deja 222 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Neymar de la Barcelona, transferul definitiv al lui Mbappe de la Monaco nu ar fi fost posibil fara a incalca regula fair-play-ului financiar. Astfel, PSG doar l-a imprumutat pentru acest sezon, urmand ca in vara sa fie oficializata mutarea.

Raportăm oficial mai puțin de 10% din infecții. Greșelile făcute de medici și pacienți