Fotbal extern

Turcii sunt TOPITI de durere! Cei mai tari ultrasi ai lui Fenerbahce s-au "despartit"! Vezi cum arata aceeasi poza, un an mai tarziu :(

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Ianuarie 2014, 18:18
Data actualizarii: Vineri 17 Ianuarie 2014, 22:05

Fenerbahce este una dintre cele mai iubite echipe din lume.

Turci au milioane de fani, atat in Turcia cat si in afara tarii, in special in Germania, acolo unde comunitatea turca este prezenta in numar extrem de mare.

Ultrasii lui Fener nu sunt doar multi, ci si "vechi".

O poza face ravagii insa in ultima vreme, in randul suporterilor din Turcia. Doi dintre cei mai celebri ultrasi ai lui Fener, s-au "despartit". Cei doi veneau constant la meciurile de acasa ale echipei favorite, facand deliciul fanilor mai tineri care se fotografiau alaturi de cei mai batrani suporteri ai lui Fener. Totul pana in aceasta iarna, cand "bunicul" a decedat, fiind ingropat intr-o mare de fulare cu Fenerbahce.

Chiar si asa, batranica a continuat sa vina la meciurile echipei favorite, lasand locul de langa ea gol.

Fanii au trimis sute de mesaje de paginile de socializare, in care isi exprima regretul pentru suferinta femeii dar si aprecierea pentru devotamentul de care da dovada fata de echipa preferata! Bunicuta a strans mesaje de incurajare chiar si din Bulgaria, Belgia, Polonia, Romania si Cipru, poza devenind virala pe Internet.

Modifică setările cookies