Telenovela la nationala Argentinei! Messi l-a INTERZIS pe Mauricio Icardi din cauza relatiei cu fosta sotie a lui Maxi Lopez!

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Octombrie 2016, 09:09

	Telenovela la nationala Argentinei! Messi l-a INTERZIS pe Mauricio Icardi din cauza relatiei cu fosta sotie a lui Maxi Lopez!

Fara Messi, nationala Argentinei e aproape sa rateze calificarea la Cupa Mondiala din 2018! 

Messi s-a retras de la nationala, dupa care a revenit asupra deciziei dar s-a accidentat si nu a putut sa-si ajute tara in preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Finalista turneului din Brazilia e pe locul 5 in grupa de calificare si doar primele 4 se califica! Presa argentiniana face si dezvaluiri importante dupa infrangerea Argentinei cu 1-0 din meciul cu Paraguay.

Ar fi avut nevoie de un atacant, iar Mauricio Icardi nu a prins echipa din cauza relatiei cu Wanda Nara, fosta sotie a lui Maxi Lopez. Messi e prieten bun cu Lopez si ar fi cerut ca Icardi sa nu mai prinda nationala. Icardi s-a cuplat cu fosta sotie a lui Lopez cand cei doi erau colegi la Sampdoria. Icardi a fost acuza de tradare, inclusiv de catre Maradona, iar acum se pare ca plateste inclusiv cu locul din nationala.
 

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies