Surpriza uriasa! Brazilianul Ronaldo se reapuca de fotbal la 38 de ani! Cum arata acum si unde va juca

Brazilianul Ronaldo revine! Legendarul atacant a anuntat ca vrea sa joace din nou, chiar daca are 38 de ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 17:44
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 23:34

Ronaldo s-a retras in 2011 si a iesit din lumea fotbalului de performanta, dar acum revine ca actionar in liga a doua din SUA, la Fort Lauderdale Strikers.

Ronaldo a anuntat ca se va implica zilnic in conducerea clubului, dar acum sustine ca se antreneaza si vrea sa joace din nou!

"Macar cateva meciuri. Anul acesta vreau sa ma antrenez din greu. In ultimii trei ani nu m-am antrenat pentru ca am fost ocupat cu alte lucruri. Daca ma simt bine, de ce sa nu joc?", a declarat Ronaldo in revista Sports Illustrated.


Ronaldo a cumparat toamna trecuta 10% din actiunile clubului Fort Lauderdale, o echipa legendara din SUA. In anii '80 au jucat acolo nume uriase din istoria fotbalului precum Gerd Müller si George Best. Un alt club din liga a doua cu traditie se reinventeaza in SUA. New York Cosmos, echipa la care a jucat marele Pele, i-a legitimat pe Raul si pe Marcos Senna. 

Ronaldo e hotarat sa-si ajute clubul sa revina in topul fotbalului din SUA, dar din postura de conducator. "Nu pot sa fiu manager, mi se pare foarte greu sa conduci 30 de jucatori care gandesc diferit. Vreau sa fiu in organizare, sa conduc. Le-am spus partenerilor mei ca ma duc pe plaja sa vand bilete daca asta e necesar ca sa reusim", a mai spus Ronaldo. 

FOTO Ronaldo s-a apucat de poker dupa retragerea din fotbal si a avut un succes destul de mare. 

Modifică setările cookies