Fotbal extern

FENOMENUL revine! La 38 de ani, Ronaldo va juca din nou fotbal la profesionisti: "E adevarat, am spus-o deja"

La 38 de ani, Ronaldo Nazario va reveni pe teren. Fostul star de milioane al Barcei, al lui Inter si al Realului va juca din nou fotbal intr-o liga profesionista. Nu insa intr-una extrem de valoroasa :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 10:35
Data actualizarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 10:47

Ronaldo si-a anuntat revenirea pe teren la patru ani de la retragerea oficiala si de la meciul jucat impotriva nationalei Romaniei, in Brazilia.

Ajuns la 38 de ani, fostul "Fenomen" al fotbalului mondial va juca pentru Fort Lauderdale, in NALS, liga a doua americana.

Ronaldo este unul dintre actionarii clubului din Statele Unite, club care are in plan accederea in Major League Soccer (MLS).

Astfel, acesta a confirmat revenirea: "Se va intampla, am spus deja asta. Voi juca, dar nu chiar acum, ci in faza Play Off-ului", le-a spus Ronaldo jurnalistilor braziliene de la Lance!

Fost campion mondial cu natioanal Braziliei, Ronaldo spune ca isi planifica atent revenirea: "Deocamdata ma concentrez asupra aspectelor organizatorice. De asemenea, voi avea o greutate optima cand voi intra pe teren", a mai spus el.

Fosta Miami FC, echipa lui Ronaldo se numeste acum Fort Lauderdale Strikers.

Modifică setările cookies