Super emotionant! Gestul urias facut de Dries Mertens, cel mai bun prieten al lui Nesu, pentru o fetita aflata pe patul de moarte VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 04 August 2015, 15:31

	Super emotionant! Gestul urias facut de Dries Mertens, cel mai bun prieten al lui Nesu, pentru o fetita aflata pe patul de moarte VIDEO

#forzaAurora este mesajul care a insotit un filmulet emotionant pe pagina de Instagram a lui Dries Mertens

Dries Mertens a acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de a-i indeplini o ultima dorinta unei fete aflate pe patul de moarte.

Mare fana a mijlocasului de la Napoli, Aurora a vrut ca Mertens sa-i fie alaturi pentru cateva minute in spitalul in care isi traieste ultimele zile.

Mertens a mers sa o viziteze pe fata si a incercat sa o faca sa zambeasca. A scos-o la o plimbare pe holul spitalului, i-a cantat si s-a tinut tot timpul de glume.

 
Dries Mertens e la piccola Aurora

Il bellissimo gesto di Dries Mertens, che sul proprio profilo Instagram ha pubblicato un video in cui fischietta la marcia nuziale e tiene sotto braccio la piccola Aurora #IlCalcioèDiChiLoAma

Posted by Serie A TIM on Tuesday, August 4, 2015

Filmuletul a strans zeci de mii de aprecieri pe reteaua de socializare si a fost preluat de multe publicatii din toata lumea.

Nu este prima data cand Mertens incearca sa le dea un strop de speranta celor aflati in suferinta. Cand juca la PSV, belgianul i-a dedicat multe goluri bunului sau prieten, Mihaita Nesu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies