Cristiano Ronaldo al nassr Iran Liga Campionilor Asiei Persepolis Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Sosirea lui Cristiano Ronaldo a colapsat o țară întreagă! Cum a reacționat starul portughez în fața „nebuniei” locale

Al Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo, va debuta în grupele Ligii Campionilor Asiei în Iran.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 19:21
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 19:33

Gruparea portughezului o va întâlni, la Teheran, pe Persepolis, campioana Iranului. Meciul, care se va disputa marți seară, contează pentru grupa B a competiției, serie din care mai fac parte Al-Duhail (Qatar) și Istiklol (Tadjikistan).

Iranul, la picioarele lui Cristiano Ronaldo

Sosirea lui Cristiano Ronaldo a provocat isterie în Iran. Fanii locali au alergat efectiv pe străzi după autocarul în care se afla starul portughez. Suporterii au fost văzuți cu postere, pe care scria „Bine ai venit!” în trei limbi diferite, și tricouri cu Ronaldo.

Au cântat „Ronaldo, Ronaldo!” și celebrul „Siuuu!”. Eforturile iranienilor nu au rămas fără răspuns. Din autocar, jucătorul lusitan a ridicat degetul mare și i-a salutat. 

Delegația lui Al Nassr s-a cazat la hotelul Espinas Palace, din capitala Teheran, iar Ronaldo a fost surprins zâmbind în timp ce era escortat de agenții de securitate. Sute de fani din Iran au dat buzna la hotel, în tentativa de a-și vedea idolul pe viu. 

Unii fani s-au urcat pe un deal din spatele hotelului, în speranța că îl vor putea vedea pe Cristiano. De altfel, din cauza insistenței suporterilor din Teheran, Al Nassr și-a anulat antrenamentul pe care îl avea programat în Iran, în această seară.

Ronaldo, păzit de o trupă de elită

Cristiano Ronaldo și delegația lui Al Nassr au primit un tratament special în Iran. Au beneficiat de protecția unei trupe de elită, care se ocupă de regulă cu paza președinților de stat care vizitează Teheranul. În plus, gazdele i-au oferit portughezlui un covor persan, cadou de bunvenit în țara lor (VEZI GALERIE FOTO).

Este pentru prima dată, din 2016 încoace, când echipele din Arabia Saudită călătoresc în Iran. Până acum, jocurile dintre cluburile celor două state s-au desfășurat pe teren neutru, din cauza relațiilor tensionate.

Din nefericire pentru miile de fani ai lui Ronaldo, meciul dintre Persepolis și Al Nassr se va disputa cu porțile închise. Deși stadionul Azadi poate găzdui până la 80.000 de spectatori, Persepolis a fost sancționată pentru un mesaj online postat în 2021, înaintea unui joc cu o formație din India.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!