Seicii milionari vin in Europa, romanii merg in Golf! Dupa Reghe si Piti, inca un roman vrea sa cucereasca Arabia, dar ca PATRON

Seicii milionari vin in Europa, romanii merg in Golf! Dupa Reghe si Piti, inca un roman vrea sa cucereasca Arabia, dar ca PATRON

Un roman poate calca pe urmele lui Reghecampf si Piturca, care au luat drumul Arabiei pentru a antrena. Insa nu tot ca tehnician, ci ca patron de club!

Daca seicii arabi au investit zeci de milioane in ultimii ani in fotbalul european, in cluburi ca Manchester City si Paris Saint Germain, romanii vor sa investeasca in Golf.

Este cazul fostului impresar Robert Cristian Trif, un afacerit in varsta de 35 de ani, noteaza Mediafax, care scrie ca acesta ar putea deveni primul roman proprietar de club in Emiratele Arabe Unite.

Trif conduce in acest moment un club amator - Athletic Dubai, insa a cerut dreptul de a evolua in divizia a doua a Emiratelor Arabe, dupa ce gruparile Al Raams, Al Jazira Al Hamra, ambele din Ras Al Khraimah, dar si Al Arabi Umm Al Quwain s-au desfiintat.

"Strategia mea este pe termen lung. Sunt interesat sa construiesc un club care se va putea sustine, iar in cinci ani sa castige titlul national. In decurs de doi ani vrem sa promovam in prima liga, iar in al treilea an sa avem o pozitie stabila, urmand ca in al cincilea an sa jucam in Liga Campionilor Asiei", a spus Robert Cristian Trif, citat de Gulf Nus.

Athletic Dubai va avea culorile albastru-alb, iar emblema va fi reprezentata de un soim. Echipa are trei variante de stadion pe care sa evolueze in Dubai, iar Ilie Balaci este favorit sa ocupe postul de antrenor principal.

"Acesta nu este un club de vedete. Eu ma uit pe termen lung, iar pentru a construi un club de durata trebuie sa incepi de la zero si sa te concentrezi pe tineri talentati", a mai spus Trif.

De asemenea, Trif a vorbit despre problema unor echipe mici din fotbalul arab, care joaca cu audiente scazute: "Absenta fanilor reprezinta singurul lucru rau din fotbalul din Emirate. Daca vom putea aduce lumea la stadion, fotbalul ar deveni mai bun, iar liga s-ar imbunatati de la an la an", a mai spus romanul.

Robert Trif este cel care s-a ocupat in trecut de transferurile unor jucatori ca Raul Gonzalez sau Mirel Radoi in zona Golfului, dar si de mutarea lui Diego Maradona la Al Wasl.

De asemenea, acesta i-a mai dus in Arabia pe Cosmin Olariu, Ion Marin si Florin Motroc.

FOTO: Facebook

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies