VIDEO Scene incredibile în prima ligă din Bulgaria! Patronul a intrat pe teren pentru a schimba executantul unui penalty. Echipa sa a retrogradat și s-a desființat

Bulgaria Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 22:41
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 22:44

Un patron de club a intrat pe teren pentru a schimba executantul unui penalty în prelungiri! Strategia sa nu a funcționat, iar echipa sa a retrogradat.

Tsarsko Selo Sofia a terminat pe ultimul loc în prima ligă din Bulgaria, după un ultim meci cu Lokomotiv Sofia, scor 1-1. În minutul 90+7, patronul clubului a intrat pe teren pentru a schimba executantul unui penalty. Dacă ar fi înscris, echipa sa se putea salva de al retrogradare, notează newsbreeze.

Scene incredibile în Bulgaria! Un patron de club a intrat pe teren pentru a schimba executantul unui penalty

Stoyne Manolov, pe numele său, nu a mai rezistat când a văzut că Yusuf Jaffa a vrut să execute lovitura de departajare de care a depins viitorul clubului său, și a intrat pe teren pentru a-l numi pe căpitanul Martin Kavdanski!

Acesta a ratat, semnând astfel retrogradarea directă a echipei, care nu va mai continua în eșaloanele secunde din Bulgaria. Manolov a anunțat după câteva zile că echipa se va desființa, la șase ani de la înființare.

”Clubul a avut nişte ani buni în prima ligă. Totuşi, este timpul ca echipa să se desfiinţeze şi nu va mai participa în fotbalul profesionist de sezonul viitor. Anunţăm asta de pe acum pentru ca Federaţia Bulgară de Fotbal să poată decide cine îi va lua locul cum consideră.

Să investeşti bani în fotbalul bulgar este cel mai uşor mod de a îi pierde. Nu există baze de dezvoltare. Banii şi nervii sunt irosiţi. Totuşi, trebuie să recunosc că am avut destule momente bune în elită şi chiar şi înainte de asta, când eram în eşalonul secund. Vreau să mulţumesc tuturor jucătorilor, antrenorilor şi staffului”, a spus Manolov, potrivit sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!