OFICIAL Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic până în 2027: "A câștigat tot și a scris istorie! O relație pe viață"

Razvan Lucescu Grecia PAOK Salonic Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Februarie 2024, 18:06
Data actualizarii: Vineri 09 Februarie 2024, 18:05

Răzvan Lucescu (54 de ani) va continua la PAOK Salonic. Antrenorul român a semnat prelungirea contractului cu formația greacă, în cursul zilei de vineri.

Aflat al doilea mandat din 2021, Lucescu mai avea contract cu PAOK până în vară. Tehnicianul român ajunsese la un acord cu patronul Ivan Savvidis încă de dinainte de Crăciun, însă actele au fost semnate abia vineri. Răzvan va continua la Salonic până în 2027, iar alături de el au semnat prelungirea și cei 8 colaboratori, inclusiv secundul Nae Constantin, ex-principal la Petrolul.

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic până în 2027

Potrivit presei din Grecia, salariul anual al lui Răzvan Lucescu crește de la 1,8 la 2 milioane de euro, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor.

În comunicatul oficial al lui PAOK, grecii trec în revistă performanțele impresionante ale lui Răzvan Lucescu - atât cele din primul mandat, 2017-2019, cât și din al doilea, început în 2021.

"Unele relații transced sportul în sine. Unele relații devin relații pe viață. PAOK anunță prelungirea contractului cu Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027.

A venit la echipă în acum îndepărtatul 2017. A cucerit totul. Două duble consecutive, victorii record, a plecat, dar inima i-a rămas mereu aici. S-a întors și a continuat să scrie istorie. A bătut orice record individual și de echipă, a ajuns până în sferturile unei competiții europene și a construit un impresionant PAOK. 

Dorința era una comună de multă vreme, însă azi, la Stadionul Toumba, a venit și confirmarea oficială. Răzvan Lucescu va fi antrenorul nostru până în iunie 2027. În Răzvan avem încredere!", se arată în comunicatul lui PAOK.

Răzvan Lucescu are deja un sezon foarte bun. PAOK este lider în Grecia după 21 de etape, cu două, respectiv trei puncte avans față de AEK Atena și Olympiacos.

Mai mult, PAOK e calificată în semifinalele Cupei Greciei și în optimile de finală ale Conference Leaague, după ce a câștigat o grupă din care au mai făcut parte Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!