Razboiul TITANILOR: Cruyff a castigat procesul impotriva conducerii de la Ajax! Van Gaal, INTERZIS la clubul la care castigat Liga Campionilor!

Johann Cruyff Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2012, 17:11
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2012, 17:10

Johann Cruyff, alaturi de alti zece antrenori de la grupele de juniori ale clubului Ajax, a castigat procesul cu membrii Colegiului Comisarilor, el reclamand faptul ca nu a fost consultat in privinta numirii lui Van Gaal ca director general.

Un tribunal din Amsterdam a anulat numirea lui Louis Van Gaal ca director general pe motiv ca reuniunea Colegiului Comisarilor, din noiembrie 2011, s-a tinut fara ca Johann Cruyff sa fie consultat.

Potrivit tribunalului, numirea lui Van Gaal nu era pe ordinea de zi si in consecinta Johann Cruyff nu si-a putut da seama de importanta reuniunii.

Cruyff, alaturi de alti zece antrenori, intre care Dennis Bergkamp si Wim Jonk, a decis, la finalul lunii noiembrie, sa dea in judecata Colegiul Comisarilor, unde el este membru de onoare, pentru a "rupe" contractul lui Louis van Gaal si a directorilor Danny Blind si Martin Sturkenboom.

Louis van Gaal ar fi urmat sa devina director general la Ajax Amsterdam in iulie 2012, cand trebuia sa formeze noua conducere a clubului alaturi de Danny Blind (director sportiv) si Martin Sturkenboom (director comercial).

Van Gaal este platit inca de fostul angajator, Bayern Munchen, echipa pe care a antrenat-o din 2009 pana in aprilie 2010.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!