Razboiul distruge TOT! Tragedie fara margini in Fasia Gaza, dupa ce un fotbalist palestinian a fost UCIS intr-un atac israelian

Razboiul distruge TOT! Tragedie fara margini in Fasia Gaza, dupa ce un fotbalist palestinian a fost UCIS intr-un atac israelian

Atacurile israeliene din Fasia Gaza au provocat in ultimele zile moartea a peste 700 de civili, printre care si cea a portarului nationalei de tineret a Palestinei.

Inca un om a murit in razboiul altora. Ahmed Abu Sida, un fotbalist in varsta de doar 17 ani, a fost ucis in acest weekend dupa ce a picat victima unui atac cu racheta, alaturandu-se celor peste 700 de victime "colaterale" ale conflictului dintre israelieni si fundamentalistii palestinieni Hamas.

Poate ca Ahmed Abu Sida era un nume necunoscut fotbalului "mare" si poate ca nu apucase inca sa isi spuna cuvantul nici macar in fotbalul din tara sa, dar sportul a pierdut inca o speranta.

Ranit grav in atacul cu racheta, portarul de 17 ani a fost transportat de urgenta la un spital, insa nu a putut fi salvat de medici.

Oamenii de fotbal din tara sa, printre care si directorul sportiv al clubului la care tanarul juca si reprezentantii Ministerului Sporturilui din Palestina vorbesc despre acesta ca despre un mare talent: "Era printre cei mai valorosi juniori, antrenorul nostru tocmai voia sa-l promoveze la prima echipa. Ahmed era cel mai bun portar de varsta lui", spun acestia.

Ahmed Abu Sida a incetat din viata la doar 17 ani, inainte ca macar sa apuce sa viseze ca intr-o zi va juca la o mare echipa a lumii. A murit intr-un razboi de care a fost strain.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies