Fotbal extern

VIDEO ”Popică” fără frică! Daniel Popa a ”inventat” un gol pentru echipa sa în Coreea de Sud

Daniel Popa (27 de ani) nu a reușit să marcheze până acum pentru noua sa echipă, Daejeon Hana Citizen, în liga secundă din Coreea de Sud, dar a contribuit decisiv la marcarea unui gol în ultima etapă de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 09:01
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 09:11

Daejeon a câștigat cu 3-0 pe terenul celor de la Asan, după ce a condus cu 2-0 la pauză. Popa a avut doar 45 de minute la dispoziție, dar a reușit să impresioneze.

În minutul 20, românul a executat puternic o lovitură liberă din marginea careului și a trimis pe direcția portarului, care a respins direct la adversar. Lee a fost cel care a înscris pentru 2-0.

Chiar dacă până acum nu a reușit să marcheze pentru Daejeon, ”Popică” pare că s-a adaptat repede în Coreea de Sud, unde i se acordă încredere, având în vedere că execută penalty-urile și fazele fixe.

Penalty ratat la debut, schimbat la pauză în ultima etapă

Chiar la primul meci, în care a intrat în ultimul sfert de oră, Popa a ratat un penalty, iar în ultima etapă a fost titularizat și schimbat în minutul 46 în 3-0 în deplasare cu Chungnam Asan.

Românul a fost omul ”sacrificat” la pauză după eliminarea din prima repriză a fundașului Deok-Geun Lim.

După 10 etape, Daejeon Hana Citizen se află pe locul al treilea în K League 2, poziție care îi asigură prezența în play-off-ul de promovare.

100.000 de euro au plătit sud-coreenii pentru a-l transfera pe Daniel Popa de la Chindia, unde a marcat șase goluri și a bifat patru assist-uri în 26 de partide.

Modifică setările cookies