Planul lui Beckham pentru ca Messi sa nu isi incheie cariera la Barcelona! Miami United pregateste o oferta astronomica

Autor: Sport.ro
Marti 12 Aprilie 2016, 11:51

	Planul lui Beckham pentru ca Messi sa nu isi incheie cariera la Barcelona! Miami United pregateste o oferta astronomica

Real Madrid - Wolfsburg se vede la ProTV, azi, ora 21:45

David Beckham viseaza sa-l aduca in anii urmatori pe Leo Messi la Miami United, viitoarea echipa din Liga profesionista nord-americana (MLS), sustin englezii de la DailyMail, citati de Agerpres.

Fostul star al fotbalului englez, aflat in fruntea grupului care patroneaza gruparea fotbalistica din Miami, le-a dezvaluit apropiatilor intentia sa de a-l transforma pe Messi in ambasador al clubului din Florida si a atrage, astfel, si alte nume importante din fotbalul mondial aflate la final de cariera.

La 28 de ani, Lionel Messi este inca departe de o despartire de actuala sa echipa, FC Barcelona, si de fotbalul european, insa Beckham spera sa-l convinga la un moment dat pe starul argentinian sa vina la Miami, adauga sursa citata.

Beckham, masina de facut bani: a castigat cat Messi din imaginea sa in 2015

Ajuns la 40 de ani si retras din fotbal, David Beckham profita si acum de imaginea excelenta pe care si-a creat-o in timpul carierei sale. In 2015, fostul star de la Manchester United sau Real Madrid a castigat la fel de mult ca Messi, cel mai bun fotbalist din activitate.

Potrivit Forbes, Beckham a avut venituri de 65 de milioane de dolari din imaginea sa, dar se claseaza pe locul 2 in topul banilor castigati de fostii sportivi. Michael Jordan ramane rege la acest capitol, cu casiguri de 110 milioane de dolari in 2015. Pe locul 3 se claseaza fostul jucator de golf Arnold Palmer, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Beckham s-ar clasa pe locul 6 in topul celor mai bine platiti sportivi din lume, fiind intrecut de Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Cristiano Ronaldo si Roger Federer, daca ar mai activa in acest moment.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies