Fotbal extern

O echipa si-a concediat maseuza pentru ca ar fi fost intima cu un jucator in vestiar: "Sunt o victima, jucatorii m-au drogat"

Iata primul film pentru adulti facut in vestiarul unei echipe de fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 13:13
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 14:12

Cehii de la Blick scriu despre scandalul incredibil de la FC Lenzburg - echipa a promovat in liga a 3-a din Elvetia in luna mai iar petrecerea a fost mult prea fierbinte! Maseuza de 40 de ani a echipei ar fi facut sex oral unui jucator in fata intregii echipe, jucatorii strangandu-se intr-un cerc, filmand intreaga scena!

Clipul a devenit un hit printre jucatori, ajungand si in posesia presedintelui clubului - acesta a decis sa o concedieze pe femeia in cauza: "Decizia a fost luata de Comitetul Director. Jucatorii au fost sanctionati pe plan intern. Nu puteam sa dam afara jumatate de echipa, desigur" a anuntat clubul.

Presa i-a aparat identitatea femeii, numind-o 'Carmen'. Ea a acordat un interviu in care sustine ca lucrurile au stat foarte diferit: "Sunt tapul ispasitor - cineva trebuie invinovatit si sunt cea mai la indemana victima. Este foarte neplacut. Sarbatoarea castigarii ligii a scapat total de control. Nu imi aduc aminte absolut nimic de la incident.

Desi am baut doar 2 pahare, am o idee in legatura cu ce s-a intamplat. Imi pot imagina ca mi-a fost fost pus in bautura. Ceva este ciudat" a povestit femeia.

 

Modifică setările cookies