Nu mai vedem fotbal anul acesta? Ceferin, seful UEFA: "Daca nu se va juca pana atunci, sezonul e compromis"

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Martie 2020, 14:15
Data actualizarii: Sambata 28 Martie 2020, 14:19

Aleksander Ceferin revine cu precizari despre fotbalul european in contextul crizei coronavirusului.

Intr-un interviu pentru La Repubblica, seful UEFA spune ca forul a alcatuit 3 planuri, iar in functie de cum va evolua situatia, acestea vor fi aplicate. Totusi, Ceferin atrage atentia ca daca meciurile nu vor fi reluate pana in iunie, atunci sezonul este compromis.

"Nimeni nu stie cand se va incheia pandemia. Noi avem un plan A, B sau C: suntem in contact cu ligile, cluburile, avem un grup de lucru. Trebuie sa vedem cum evolueaza situatia. Daca pana la jumatatea lui mai, iunie sau chiar finalul lui iunie nu vom reusi sa reluam meciurile, sezonul este compromis.

Avem o propunere care presupune incheierea actualului sezon la inceputul celui viitor, care sa inceapa mai tarziu. Dar daca nu stim cand se va termina aceasta criza, nu putem sa dam un raspuns cert", a spus Ceferin.

De asemenea, slovenul a atacat Uniunea Europeana, declarandu-se dezamagit de cum gestioneaza situatia: "Sunt dezamagit de Uniunea Europeana. Europa este dominata de un exces de reguli, divizata, iar din acest motiv este mai slaba. Nu exista solidaritate si este trist".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!