Neymar și-a decis viitorul! Ce se întâmplă cu starul brazilian din 2025

Neymar santos Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 08:37
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 08:51

Neymar (32 de ani) s-a accidentat în luna octombrie 2023 și va sta departe de gazon cel puțin până la finalul lunii aprilie.

Transferat în vara lui 2023 în Arabia Saudită, starul brazilian nu a apucat să joace prea multe partide pentru Al Hilal, din cauza accidentării suferită în toamnă. 

Neymar, la Santos din 2025?

În ciuda indisponibilității sale, oficialii lui Al Hilal ar vrea să-i ofere o prelungire a contractului, ținând cont că în acest sezon nu a reușit să ajute echipa. 

Publicația UOL Esporte a dezvăluit că brazilianul și-ar dori să revină la Santos în 2025, informație pe care ar fi transmis-o și jucătorilor clubului, cu ocazia prezenței la meciul pe care Santos l-a câștigat în fața celor de la Palmeiras.

Neymar deține și acum recordul pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului. În 2017, PSG i-a plătit clauza de reziliere a contractuilui cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro.

În vara anului 2023, sud-americanul a ajuns la Al Hilal pentru 90 de milioane de euro, dar în Arabia Saudită nu a apucat să joace foarte mult. A prins doar cinci meciuri, reușind să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive.

Neymar da Silva Santos Júnior este cotat la 45 de milioane de euro și are o experiență bogată la Santos, unde a jucat 140 de meciuri și a înregistrat 72 de goluri și 35 de pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!