VIDEO Momentul care a scandalizat Spania! Fotbalista lui Real Madrid și-a ciocnit adversara, care a început să scuipe sânge, dar a ignorat-o complet 

Real Madrid Femeni Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 14:02
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 14:03

Echipa de fotbal feminin a lui Real Madrid a jucat cu omoloaga Tenerife, scor 3-2. 

Real Madrid s-a impus, însă portarul madrilenelor, Misa Rodriguez se află în centrul atenției, după un gest făcut în timpul partidei. Goalkeeper-ul a ieșit imprudent în minutul 33 al meciului, la o centrare pentru adversare, când scorul era 0-0, și s-a ciocnit violent de Jassina Blom, care urmărea balonul. 

Blom a rămas întinsă pe gazon, fără să poată respira, acuzând mari dureri în piept, în timp ce portarul Realului, care a căzut în picioare, protesta vehement la cartonașul galben primit. Momentul care a stârnit critici are legătură cu atitudinea Misei Rodriguez, care nu a ținut cont că rivala pe care o lovise avea convulsii din cauză că nu putea respira, ignorând complet ceea ce făcuse, protestând pentru galbenul primit. 

Ploaie de critici pentru portarul lui Real Madrid

Mai mult, goalkeeper-ul nu și-a verificat în niciun moment adversara, care a fost preluată de medici instant și tratată pe gazon, iar apoi dusă pe targă, în aplauzele publicului. Misa Rodriguez nu a fost surprinsă prezentându-și scuzele, așa cum se întâmplă de obicei după astfel de ciocniri. 

Jassina Blom a petrecut noaptea în spital, iar starea sa este stabilă în prezent, deși a avut mari probleme, după cum a dezvăluit chiar ea printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Sunt bine și mă simt mai bine. Tușeam sânge așa că am fost internată peste noapte”, a scris Jassina conform sport.es.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!