Mircea Lucescu Dinamo Kiev Shatior Donetk Fotbal extern

Mircea Lucescu, deranjat de atitudinea oficialilor de la Shatior: "Când suntem atacați trebuie să răspundem"

Dinamo Kiev a pierdut Supercupa Ucrainei în fața marii rivale, Shatior Donețk, scor 0-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:15
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:22

Mircea Lucescu s-a arătat deranjat de comportamentul persoanelor de pe banca de rezervă a celor de Shatior, declarând că agresivitatea manifestărilor lor au influențat arbitrajul.

"O victorie meritată de Shatior, pentru care o felicit.

Nu mi-a plăcut agresivitatea de pe teren. Nu ne-au plăcut reacţiile celor din staff-ul lui Shatior. Nu mi-a plăcut agresivitatea unei părţi a celor de pe banca lor, tot timpul fugeau spre noi şi ne strigau lucruri. 

Aceasta este o continuare a declaraţiilor de dinaintea meciului prin care au pus presiune asupra arbitrilor. Primim tot timpul faulturi şi cartonaşe galbene.

Mi se pare o lipsă de respect pentru echipa noastră, pentru antrenori, pentru jucători. Nu am spus nimic până acum, dar când suntem atacaţi trebuie să răspundem.", a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă care a avut loc după meci. 

Cum s-a desfășurat partida 
 

Elevii lui Mircea Lucescu nu au reușit să găsească soluții pentru forța ofensiva a lui Shatior. Lassina Traore, fotbalist de 20 de ani adus de la Ajax, a deschis scorul, după ce a reluat cu capul în poartă o centrare.

Același Traore a majorat diferența în minutul 54, cu un șut superb care nu i-a dat vreo șansă portarului Boyko. Tabela a fost închisă de golul lui Alan Patrick, care a trimis un balon direct în vinclul porții. 

Modifică setările cookies