MIRACOL in Thailanda! O echipa de juniori a supravietuit 9 ZILE intr-o pestera! Jucatorii au fost blocati din cauza inundatiilor
Luni 02 Iulie 2018, 18:49

MIRACOL in Thailanda! O echipa de juniori a supravietuit 9 ZILE intr-o pestera! Jucatorii au fost blocati din cauza inundatiilor

Un adevarat miracol s-a produs in Thailanda!

O echipa de 12 juniori si antrenorul lor a fost gasita intr-o pestera din Thailanda dupa 9 zile anunta BBC. Toti sunt in viata si in siguranta, a anuntat guvernatorul regiunii Chiang Rai.

Cei 12 copii fotbalisti si antrenorul lor au fost blocati intr-o pestera din nordul Thailandei, dupa ce drumul de iesire le-a fost restrictionat in urma unei viituri, a anuntat luni politia locala, citata de DPA.

"O operatiune de salvare este in prezent in desfasurare. Inca nu i-am recuperat", a declarat Komsan Saardluan, seful politei din districtul Mae Sai, situat in provincia Chiang Rai, la o mie de kilometri nord de Bangkok.

O unitate navala SEAL si o echipa de scafandri au patruns luni dimineata in pestera Thaluang-Khun Nam Nang Non, insa pasajul de patru kilometri catre incaperea mare in care se afla grupul a fost blocat dupa ce nivelul apei a crescut, a explicat Komsan.

Doisprezece baieti cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani, impreuna cu antrenorul lor in varsta de 25 de ani, au fost dati disparuti sambata dupa ce nu s-au intors de la antrenamentul de dupa-amiaza.

Politia a declarat ca baietii provin din mai multe regiuni ale provinciei si plecasera in excursie dupa antrenament.

Echipele de interventie au anuntat ca au gasit in pestera urme de palme si de talpi, dar si rucsaci apartinand tinerilor sportivi.
Thailanda se afla in prezent in plin sezon ploios, iar zonele montane sunt afectate de viituri.VIDEO PROTVPLUS.RO

Dăncilă a criticat raportul MCV. Premierul a precizat însă că rămânerea României în UE este singura cale