MARCA se implică în transferul lui Luka Modric! Trucul prin care Dinamo Zagreb vrea să-l convingă pe fotbalist să semneze

Luka Modric Dinamo Zagreb Real Madrid Fotbal extern Luka Modric / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 13:43
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 13:43

Luka Modric (38 de ani) ar putea pleca în această vară de la Real Madrid, după 12 ani petrecuți la formația de pe Santiago Bernabeu.

Până în acest moment, Real Madrid nu a comunicat nicio decizie oficială în privința croatului, despre care s-a spus că ar putea ajunge în campionatul Arabiei Saudite sau în MLS.

Dinamo Zagreb, încercare inedită pentru a-l convinge pe Luka Modric să semneze

Pentru veteranul lui Real Madrid a mai apărut însă o variantă: revenirea la Dinamo Zagreb, echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Conducerea clubului croat a apelat la o manieră inedită pentru a-l convinge pe Modric să semneze. Președintele lui Dinamo Zagreb, Mirko Berisic, a plătit pentru o pagină în varianta tipărită a ziarului Marca în care a anticipat un posibil transfer al lui Modric.

Spaniolii au publicat o imagine cu un tricou albastru, cu numărul 10 și cu numele lui Modric, iar alături de fotografie apărea mesajul ”Are tot sensul din lume”. Alegerea lui Berisic nu a fost, însă, întâmplătoare. Fotbalistul croat a primit în urmă cu doi ani un premiu important din partea publicației spaniole.

 

Buenos días ????#imalobismisla pic.twitter.com/60YKb6a7GA

Modric nu a luat încă o decizie în legătură cu viitorul său și nu exclude posibilitatea de a continua alături de Real Madrid.

Luka Modric este câștigător al Balonului de Aur

Luka Modric a crescut în academia celor de la NK Zadar, iar în 2001 a făcut pasul la Dinamo Zagreb. Un an mai târziu, croatul a debutat la prima echipă. În 2003, Dinamo Zagreb l-a împrumutat un sezon la Zrinjski Mostar și, ulterior, a petrecut câteva luni și la Inter Zapresic. Modric a continuat timp de alte două sezoane și jumătate la Dinamo Zagreb, iar în 2008, croatul a ajuns la Tottenham.

După patru ani petrecuți alături de Spurs, Luka Modric a semnat cu Real Madrid și a intrat în istoria clubului spaniol după ce a cucerit cinci trofee Champions League alături de ”Galactici”.

În 2018, după Cupa Mondială, Modric a câștigat Balonul de Aur. Atunci, la turneul final, Croația a disputat finala împotriva Franței, însă a pierdut cu 2-4.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!