Lovitura GREA pentru un GALACTIC al Realului: a stat 5 luni pe bara si s-a reaccidentat la doar o saptamana de la revenire! Ce spun medicii:

Autor: Sport.ro
Joi 10 Octombrie 2013, 10:00

	Lovitura GREA pentru un GALACTIC al Realului: a stat 5 luni pe bara si s-a reaccidentat la doar o saptamana de la revenire! Ce spun medicii:

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, vineri 21:00!

Lovitura grea pentru unul dintre cei mai apreciati fotbalisti ai Realului, pustiul Raphael Varane, cel care a lipsit in ultima jumatate de an din cauza unei operatii suferite la meniscul drept.

Accidentat pe 11 Mai si operat imediat, Varane a fost nevoit sa absenteze o lunga perioada de timp, ratand chiar si perioada de pregatire efectuata de Carlo Ancelotti.

Fundasul de 20 de ani a revenit insa in urma cu o saptamana, acesta reusind chiar sa bifeze aparitii cu danezii de la Copenhaga, in Liga, si cu Levante, dar norocul nu pare sa tina cu el.

Potrivit doctorilor echipei nationale a Frantei, Varane a resimit dureri la piciorul drept si nu a putut face antrenamente cu selectionata lui Didier Deschamps, care va juca maine un amical impotriva Australiei, iar marti in preliminariile pentru Campionatul Mondial cu Finlanda.

Varane a suferit o contuzie la piciorul drept si va mai sta pe tusa 2-3 zile, medicii transmitand ca ar fi cel mai bine sa nu joace in urmatoarele doua meciuri, pentru ca accidentarea sa nu se agraveze.

Ministrul Mediului vrea ca urșii din România să poată fi uciși sau tranchilizați ”în 24 de ore, maxim”
BRAT
Modifică setările cookies