Fotbal extern

Tuchel, OUT de la Paris Saint-Germain?! Neamtul ar fi pierdut vestiarul dupa startul dezastruos din Ligue 1 

Paris Saint-Germain a pierdut cu 1-0 primele doua meciuri pe care le-a jucat in campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 22:15
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 22:36

Situatia nu este tocmai grozava pentru finalista Ligii Campionilor, asta dupa ce nu a reusit sa marcheze in ultimele doua meciuri. Potrivit presei franceze, antrenorul Thomas Tuchel a pierdut vestiarul echipei, jucatorii crezand ca acesta este intr-o lipsa de idei. Cei de la RMC Sport scriu faptul ca fotbalistii Parisului ar fi ras intr-un grup privat de antrenorul german, spunand ca acesta are o singura tactica, aceea fiind de a-i pasa mingea exclusiv lui Neymar: "Da-i mingea lui Neymar, uita-te dupa Neymar"

Si situatia pe care o are Mauro Icardi la echipa e una dificila. Fotbalistul nu a evoluat in semi-finala si finala Ligii Campionilor, relatiile lui cu Tuchel fiind foarte reci. Argentinianul face parte dintr-un grup cu influenta la echipa, alaturi de Neymar, Navas sau Mbappe. Icardi a costat-o pe PSG suma de 63 milioane de euro. 

Totusi, antrenorul german a tinut sa faca cateva declaratii inaintea meciului cu Metz. 

"Este intotdeauna asa. Daca pierde o finala, trebuie sa plece, daca pierde cu Dortmund, trebuie sa plece. Daca pierde asta, daca pierde asta, daca pierde asta... Este intotdeauna asa. Nu citesc ceea ce voi scrieti despre viitorul meu, sunt calm"

CITESTE SI

Modifică setările cookies