Kylian Mbappe a reacționat după mesajul primit din partea lui Cristiano Ronaldo! Ce a spus despre Florentino Perez

kylian mbappe Cristiano Ronaldo Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 19:52
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 19:52

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezentat oficial la Real Madrid în cursul zilei de luni. 

Kylian Mbappe a luat parte la conferința de presă premergătoare amicalului pe care Franța îl va disputa împotriva lui Luxemburg înainte de EURO 2024.

Kylian Mbappe: ”Este o plăcere imensă să fiu noul jucător al lui Real Madrid!”

Inevitabil, reporterii l-au întrebat pe Kylian Mbappe și despre transferul la formația de pe ”Santiago Bernabeu”. Considerat de mulți cel mai bun fotbalist al lumii din acest moment, Kylian Mbappe a transmis că este foarte încântat să ajungă la Real Madrid, echipa pe care a îndrăgit-o încă din copilărie.

Toată lumea a aflat vestea: este oficial, voi fi jucătorul lui Real Madrid în următoarele cinci sezoane. Este o plăcere imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte încântat. Sunt foarte fericit, mă simt eliberat, liniștit și extrem de mândru.

Este clubul la care am visat întotdeauna să joc, așa că vreau să le mulțumesc celor de acolo. Sunt foarte încântat de ideea de a merge la acest club uriaș, cel mai bun din lume.

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele trimise, am văzut multe, dar nu pe toate. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Madrid care au lucrat la această operațiune complicată, mai ales lui Florentino Perez, care a avut încredere în mine din primul moment”, a spus Kylian Mbappe la conferința de presă.

Reacția lui Kylian Mbappe după mesajul primit din partea lui Cristiano Ronaldo

Imediat după ce transferul său la Real Madrid a fost oficializat, Kylian Mbappe a fost felicitat de marii jucători trecuți pe la echipa de pe Santiago Bernabeu. Și Cristiano Ronaldo i-a scris atacantului francez: ”Rândul meu să privesc. Abia aștept să te văd cum încânți Bernabeul. Hala Madrid”, i-a scris portughezul lui Mbappe.

La conferința de presă, Kylian Mbappe a vorbit și despre mesajul primit din partea cvintuplului câștigător al Balonului de Aur.

Mesajele primite din partea lui Cristiano Ronaldo, care este idolul meu, din partea lui Casillas sau a lui Ramos, dar și din partea noilor mei colegi m-au mișcat și vreau să le mulțumesc”, a spus Kylian Mbappe în cadrul conferinței de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!